A beszerzés megszállottai

Megszállott Beszerzők és Cégvezetők Klubja

Mert a pelenkahegyeken túl is van élet!

2015. április 13. 18:30 - n_eszter

Év Anyavállalata verseny 2015

Nagy nap ez a mai! Nem csak azért, mert ma van a születésnapom, hanem mert teljesült egy célom, amit pont egy éve ilyenkor tűztem ki magamnak!

Amikor fejembe vettem, hogy vállalkozó leszek azt is elhatároztam, hogy legkésőbb 2 éven belül elindulok az Év Anyavállalata versenyen, hogy megmutassam, 3 gyerek mellett is képes valaki nagy dolgokat véghezvinni, ha igazán akarja.

 

Nem kellett hozzá két év. :)

Ha esetleg nem hallottál még erről a versenyről, akkor röviden elmondom miről van szó, és miért gondoltam azonnal amikor hallottam róla, hogy nekem ott a helyem.

A versenyre olyan anyukák jelentkezhetnek, akik 6 év alatti gyerek mellett kezdtek vállalkozni, vagy működtetnek vállalkozást. 

 

Ha te is hiszel abban, hogy attól, hogy egy anya meg tudja büfiztetni a gyerekét, még nem kell, hogy minden korábbi szaktudást és ismeretet töröljön a fejéből, és hogy a pelenkakupacon túl is van élet, légy szíves szavazz rám!

 

vállalkozás

*****

Ez alatt a pár hónap alatt, felépítettem két honlapot, amik kis és középvállalatok vezetőnek segítenek a hatékonyabb munkavégzésben és a beszerzésük fejlesztésében. Elindítottam egy blogot, mi az előző évben az üzleti kategórában a Golden Blog versenyen 22.helyet ért el.

3 hete jelent meg a könyvem, Segítség! Hova tűnik a pénz a cégemből? címmel, mely kis és középvállalkozóknak segít abban, hogy ne csak az árbevételük, de a profitjuk is nőjön.

Ezen kívül a Piac és Profit felkért, hogy legyek beszerzés témakörben szakértő partnere. (napi szinten több, mint 10.000 látogatójuk van.)

***

Ha te is úgy gondolod, hogy ez 3 gyerek mellett elég jó teljesítmény, kérlek szavazz rám!

 

Előre szólók, hogy nem fogsz vele nyerni semmit! :) Akkor tedd, ha hiszel abban, hogy azok az emberek viszik előre a világot, az országot, akik nem várják a sült galambot, a mindenféle segélyt, és támogatást, hanem hajlandóak tenni azért, hogy jobb legyen!

 

Köszönöm a segítséged előre is! 

Szép napot Neked!

 


Németh Eszter

Beszerzésfejlesztési tanácsadó

www.hatekonybeszerzes.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megszallott-beszerzok.blog.hu/api/trackback/id/tr657364190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása