A beszerzés megszállottai

Megszállott Beszerzők és Cégvezetők Klubja

Életmentő alapelvek időhiánnyal küzdő anyukáknak

2016. szeptember 18. 14:16 - n_eszter

 

Elkezdődött az iskola. Lassan visszaáll a régi kerékvágásba minden gyerek, és azt gondolhatnánk az anyukák is visszaszoknak a régi rendszerbe, a nyári pihenés, lazább reggeli készülődése után.
Csakhogy nem ez a helyzet..

school.jpg

Azt tapasztalom, hogy a legtöbb anyuka, esetleg apuka, <strong>az iskolakezdés utáni 2.-3. hét végére kezd el azon gondolkozni, hogy vajon meddig bírja még ezt a hajtást, kapkodást, az iskolából, óvodából, szakkörökről, és különórákról rázúduló információáradatot, a lecke ellenőrzést úgy, hogy mellette dolgozik, és néha szeretne a lakásban is rendet látni maga körül.

Ha te is azok közé a szülők közé tartozol, akiknek épp most fogy el a maradék türelme, és energiája, és már azt sem tudod sokszor, hogy hol áll a fejed, akkor ezek az életmentő alapelvek segíteni fognak neked, hogy könnyebben vedd az akadályokat, és visszanyerd a lelki békédet, egy-egy kapkodós reggel után.

 

Továbbolvasom!

Németh Eszter

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megszallott-beszerzok.blog.hu/api/trackback/id/tr2911718793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása