A beszerzés megszállottai

Megszállott Beszerzők és Cégvezetők Klubja

A talált pénz dilemmái - a kiindulópont

2014. március 04. 18:23 - n_eszter

Hogyan használjuk ki az ölünkbe pottyant lehetőségeket

 

A vállalkozások nagy részénél az élet látszólag az értékesítés körül forog. De vajon cégvezetőként, vagy beszerzőként gondoltál már arra, hogy milyen lehetőségek rejlenek a folyamatok racionalizálásában, illetve egyes speciális területek alaposabb megismerésében?

Különösen a beszerzés az a terület, ahol számtalan lehetőség van a megtakarításra, apróbb, de jól kommunikálható és az egész céget pozitívan érintő eredmények elérésére.

A következőkben pár bejegyzést olvashatsz "A talált pénz dilemmái" címszó alatt. A bejegyzés sorozat célja, hogy olyan azonnal használható ötleteket adjon, melyek akár már holnap segíthetnek céged nyereségessé tételében vagy beszerzői pozíciód elismertségének növelésében.

Az ötletek több vállalati terültet és témakört ölelnek fel a pénzügytől a kontrollingig, az időgazdálkodástól az ártárgyalásig. Keresd a bejegyzések linkjeit a kategóriák között.

 

  Németh Eszter

Megszállott Beszerzők és Cégvezetők Klubja

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megszallott-beszerzok.blog.hu/api/trackback/id/tr195843383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása