A beszerzés megszállottai

Megszállott Beszerzők és Cégvezetők Klubja

9 megválaszolandó kérdés, mielőtt raktár kialakításba ölöd a pénzed

2014. május 05. 13:00 - n_eszter

A raktározás előnyei és hátrányai

 

A cégméret növekedésével elkerülhetetlenné válik, hogy bizonyos eszközökből, anyagokból nagyobb mennyiséget vásároljunk, hiszen nem szaladhatunk naponta tizenötször két szem csavarért a boltba. Azzal együtt, hogy megjelenik az igény a nagyobb mennyiségű áru megvásárlására felmerül a kérdés, hogy hova is tegyük az így beszerzett készleteket.

Ezzel az igénnyel szemben áll azt tapasztalat, hogy a beszerzés megújult szerepkörében a raktározás nyűgjeit igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben a beszállítókra áthárítani.

Hol van akkor az igazság? Ahhoz, hogy eldönthessük, mit és milyen mennyiségben akarunk raktározni tisztában kell lennünk a saját termelési szolgáltatási és beszerzési folyamatainkkal, azok átfutási idejével, illetve választ kell keresnünk az alábbi 9 kérdésre:

 

Ha tetszett, ajánld ismerőseidnek is a bejegyzést és nyomj egy like-ot! Köszönöm!

 

 Németh Eszter

Megszállott Beszerzők és Cégvezetők Klubja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megszallott-beszerzok.blog.hu/api/trackback/id/tr496118947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása