A beszerzés megszállottai

Megszállott Beszerzők és Cégvezetők Klubja

Képben vagy a partnereiddel kapcsolatban?

2014. június 02. 12:13 - n_eszter

Előzetes cégellenőrzés a meglepetések elkerülésére

 

Korábban írtam már a kockázatkezelés fontosságáról és azokról a tényezőkről, amikre szerződéskötéskor figyelni kell. Itt egy újabb hatékony segítség, amivel pillanatok alatt ellenőrizhetjük, azt a céget, amellyel kapcsolatba szeretnénk lépni. A legjobb benne, hogy ráadásul ingyenes.

shake-hands-concepts-2.jpg

Kép forrása: Pinterest: http://www.pinterest.com/pin/340725528027815655/

A Nemzeti Cégtár néven indított kezdeményezés fő célja az üzleti etika fejlesztése, a lánctartozások visszaszorítása és a gazdaság megtisztítása, írja a Figyelő (Nemzeti Cégtár indult a lánctartozások ellen).

Az online felületet a Corvinus Egyetem és az Opten Kft alapította. A szolgáltatás ingyenes és regisztráció nélkül is megtudhatjuk a segítségével, hogy a cég, amellyel üzleti kapcsolat felépítését tervezzük, áll-e valamilyen hatályos eljárás alatt

A Nemzeti Cégtárban kereshetünk cégnév, adószám és cégjegyzékszám alapján, és megtudhatjuk, hogy kik a cégjegyzésre jogosultak. Ha szerződést szeretnénk kötni,a portál adatai alapján ellenőrizhetjük a partner adatait.

Nemcsak  a negatívumok, de az esetleges pozitív bejegyzések is hasznos információval szolgálnak a cég megbízhatóságát illetően.

Megtudhatjuk, hogy a leendő partner hány közbeszerzési pályázatot, EU pályázatot nyert.

Az ellenőrzés nem több, mint 1 percet vesz igénybe, de ha használod ezt az ingyenes eszközt, komoly összegeket spórolhatsz meg magadnak, amik egy nem megfelelő partnerrel való együttműködésből adódhatnak.

Használd, hogy ne utólag kelljen okosnak lenned! Most még az sem lehet kifogás, hogy nincs rá pénzed!

 

Ha szeretnéd a beszerzésedet hatékonyabbá tenni, jelentkezz most az ingyenes online beszerzésfejlesztési minitanfolyamra!

 

Németh Eszter

Megszállott Beszerzők és Cégvezetők Klubja

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megszallott-beszerzok.blog.hu/api/trackback/id/tr976259110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása